Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zorán Unplugged Turné 2017

Zorán Unplugged Turné 2017

Zorán unplugged 2017avagy egy rendhagyó országos turné 20 zenészre és egy életműre.

„Igen, intim, de nem tolakodó közelségbe kerülni egymáshoz – ez egy előadóművész és közönsége kapcsolatának legérzékenyebb pontja.”

Zorán a 2017-es évet az Unplugged jegyében indította, mivel február 18-án Budapesten, a Papp László Sportarénában ezzel a címmel adott teltházas koncertet. Az „Unplugged” kifejezés azt jelzi, hogy a dalok jobbára akusztikus hangszerelésben szólalnak meg. Olyan nagynevű vendégek is zenélnek - Orosz Zoltán tangóharmónikán, Lantos Zoltán hegedűn –, akik éppen ezt a hangzást erősítik, de jó néhány szerzeményben vonósnégyes színesíti majd a zenei élményt. A többi meg legyen meglepetés…

A Budapesti Arénabeli koncert kirobbanó sikere és nem utolsósorban a befektetett hatalmas munka arra sarkalta mind Zoránt, mind a szervezőket is, hogy ezt az egyedi, életmű koncertnek is beillő produkciót ország legnagyobb városaiban is bemutassák. Idén ősszel - szeptember 18-án - elsőként Sopronban, a Novomatic Arénában.
A kihagyhatatlan dalok mellett megszólal néhány a ritkábban játszottak közül, és ugyanúgy örülhetünk majd az igazán régieknek, mint a legújabb, korábban még sosem hallott szerzeményeknek.  Zorán koncertjeit mindig is az a bensőséges megszólalás jellemezte, s jellemzi mind a mai napig, amely a befogadó tér méretétől függetlenül képes magával ragadni és elvarázsolni.a közönségét és az akusztikus hangzás ezt még hangsúlyosabbá teszi majd.

Biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is mélyre hatoló és lélekemelő élményben lesz részünk.

Ajánló


Újra szólnak a NEOTON FAMÍLIA örök slágerei, amelyek meghódították egykor Magyarországot és a…

Rejtő Jenő - Szente Vajk - Gulyás Levente: A SZŐKE CIKLON zenés akció…