Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zenés irodalmi est Kollár-Klemencz Lászlóval

Zenés irodalmi est Kollár-Klemencz Lászlóval

Zenés irodalmi est Kollár-Klemencz Lászlóval

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 18:00

László szólólemezei (Ember a fán, Legesleges, Rengeteg) alapvetően zenéjével és szövegeivel a természetben mélyül el, és keresi a sokszor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot az ember és a teremtett természet között, valamint az ember és a saját természete között olyan hozzáállással, ami szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.

A próza kerek egészet alkot a zenével, hiszen a Miért távolodnak a dolgok? és A műanyag kerti székek élete novellái is "természetírások". Főhősei a természet közelében élnek, gyönyörködnek a létben, hogy milyen sokfélék vagyunk, látják, milyen egyszerűen szép dolog a vágy, a hűség.

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!