Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zenél a Mozi ! - Pink Floyd: THE WALL

Zenél a Mozi ! - Pink Floyd: THE WALL

Filmvetítés és zenés előadás
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 18. szombat, 17:00

Május 18. szombat
Pink Floyd: THE WALL – Est
17.00 Pink Floyd – A fal  /The Wall/ (angol zenés dráma, 95 perc, 1982. Rendezte: Alan Parker)
A Pink Floyd azonos című, tematikus albuma inspirálta ezt a nagyszerű, nyugodtan mondhatjuk, hogy filmtörténeti jelentőségű, rendkívül hatásos alkotást.

19.00 A Keep Floyding zenekar koncertje: The Wall – 40 éves A fal
A korszakos remekmű megjelenítése, album- és filmhű eszközökkel, színpadi elemekkel.
A koncert közben Goldsmith Gábortól, a Keep Floyding énekes-gitárosától hallanak a Pink Floyd együttes munkásságáról, a filmben elhangzó dalokról, valamint arról, hogy milyen jelentőségű volt ez a film a zenekar életében.
A Keep Floyding közel két évtizedes múlttal rendelkező zenekar, mely fő céljául tűzte ki a Pink Floyd zenéjének tolmácsolását, és ápolja a progresszív rock legszebb hagyományait.
„Mindannyiunknak személyes élményei és érzései vannak a Pink Floyd zenéjével kapcsolatban, ebből adódóan sosem feledtük el, miért csináljuk, és mihez kell tartanunk magunkat a jövőben: minél több ember számára minél jobb minőségben elvinni ezt a csodálatosan sokszínű zenei világot és élményt.”
A zenekar tagjai: Goldsmith Gábor – gitárok, ének, Tóth András – gitárok, Segesdy Márton – billentyűk, ének, Heinfarth György – dobok, Balázs Bálint – basszusgitár, ének, Haáz Imre – szaxofon, Garda Zsuzsa – ének, Simon Edina – ének

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!