Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zenél a mozi: Elvis Presley-est

Zenél a mozi: Elvis Presley-est

ZENÉL A MOZI!
Filmvetítés és zenés előadás.
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 17:15

Április 6. szombat Elvis Presley-est
17.15 Börtönrock /Jailhouse Rock/ (amerikai zenés dráma, 96 perc, 1957. főszerepben: Elvis Presley és Judy Tyler, rendezte: Richard Thorpe)
A történet szerint főhősünk egy lány segítségére siet, de dulakodás közben véletlenül megöli a támadót, így szinte azonnal a börtönben találja magát. Unalmában megtanul gitározni, majd ottani cellatárásaival bandát alapítanak, és hamar az intézmény legnépszerűbb zenekarává növik ki magukat. Szabadulásuk után folytatják zenei pályafutásukat, de a sikernek sokszor súlyos ára van.

19.00 Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar koncert
A modern zenei megoldásokkal felütött rockabillyjükkel Európa-szerte nagy sikerrel koncertező budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A little less conversation vagy a Viva Las Vegas.
Tagok: Ed Philips – ének, Sonny – gitár, Singer – nagybőgő, Little Tommy – dobok.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!