Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


„Zenegyerekeknek!” hétvégén ÉS Családi kuckó

„Zenegyerekeknek!” hétvégén ÉS Családi kuckó

Népszerű gyermekdalok, népdalok, hagyományőrző elemek, körtáncok, mondókák

Foglalkozásvezető: Juhász László

 több

Aktuális előadások 

A foglalkozás után Családi kuckó:

Beszélgetés és szabad játék a SOTE szülő-csecsemő kapcsolati konzulens képzésének végzett hallgatóival (Bretz Éva, Farkas Enikő, Herbák Rozália és Riederauer Andrea)

Sok család életében jelent átmeneti vagy akár elhúzódó problémát az evés, az alvás, a sírás, a szobatisztaságra szoktatás vagy például a dacos viselkedés.

Ha ezek az alapvetően természetes kihívások felerősödnek, és a családnak nem sikerül megküzdenie velük, elakadások alakulhatnak ki, melyek hosszabb távon megterhelőek lehetnek a kapcsolatokra és a légkörre.

A konzultáció módszerének alapját a szülők kompetenciájának megerősítését célzó beszélgetések alkotják, melyek során a család számára elfogadható, elég jó megoldásokat igyekszünk megtalálni. A Családi kuckó keretében, csoportos beszélgetéseink alkalmával kötetlen formában járjuk körül ezeket a témákat, de konkrét kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Áprilisi téma:

Dac, hiszti – önállóság, határszabás

Ajánló


„Hoztunk valamit magunkból" – Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje

Bősze Ádám legújabb sorozatában a zenetörténet bűncselekményeit tárja föl.

A buborékok előbb vagy utóbb szétpukkannak. Solmaynál sincs ez másképp, hiába próbál lavírozni az egyre halmozódó számlák és felesége, Szidónia…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!