Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ZENEBU@IK - Janklovics Péter és Elek Péter közös estje

ZENEBU@IK - Janklovics Péter és Elek Péter közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 11. hétfő, 19:00

Az előadás időtartama kb. 2×50 perc, 1 szünet.

Zenebuzik avagy zenetörténeti stand-up sok zenével az őskortól (vagy még régebbtől) Avici haláláig (vagy még tovább).

Belegondoltak már abba, hogy a zene mennyire meghatározó az életünkben?  Hogy milyen sok helyen, és mennyi élethelyzetben hallgatunk zenét? Hogy hogyan születtek a legprimitívebb slágerek? Vagy éppen a legösszetettebb zeneművek? Hogy vajon mi ihlette a  A „” A Bulibáró, Jódli dili, vagy éppen Bahama mama megszületését? Felmerült önökben valaha, mi késztette az ősembert kántálásra, és hogy hogyan jutottunk el a csontfurulyától Mozarton keresztül az 1-bites technoig? Mikor is kezdődött a lejtmenet? Hogyan jutottunk el Bereményi Géza és Cseh Tamás Antoine és Desiré-jétől „Kutyám alatt a pénzem falamon Tony Montana”-ig? Hogy hogyan lehet elég 18 nagylemezre és egy egész életműre 3 akkord? Ha eddig nem tették, ne törjék ezen a fejüket, mi már a mélyére ástunk, és minket is megviselt amit találtunk Ez a Zenebuzik, újdonságok, régiségek, aktualitások, antikvitások zeneközelben.

Várjuk Önöket! Viszlát! Csumi! Csikidám!

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!