Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zárt ajtók

Zárt ajtók

Egy férfi és két nő egy szobában. Nem ismerik egymást. Csengethetnek pincérért, ha szükségük van rá. A csengő azonban hol működik, hol nem. Az ajtó pedig zárva van.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:30

Jean-Paul Sartre drámája azt járja körül, hogy mi a bűn, a szenvedés és a megváltás. Az ítéletet kimondták. Éppen csak a három szereplő nem tudja, mi az.

Hegedűs Zoltán fordítását átdolgozta Bódi Zsófia és Vadász Krisztina

Garcin – Váradi Gergely
Estelle – Hermányi Mariann
Inés – Hojsza Henrietta
Pincér – Kövesi Zsombor

Dramaturg – Bódi Zsófia
Látványtervező – Bognár Eszter
Rendezőasszisztens – Perényi Luca
Rendező – Vadász Krisztina

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!