Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


YOULI: Move / BTF 2019

YOULI: Move / BTF 2019

Az új YOULÏ-lemez megírásakor az volt a fő szempont, hogy olyan anyag készüljön, amelyet eljátszani és meghallgatni is ugyanakkora élvezet: minőségi popzene, amely bátran kísérletezik új stílusokkal, hangzásokkal, és amely 2019-ben is releváns témákhoz nyúl.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 5. péntek, 20:00

YOULÏ: Move
Lemezbemutató koncert

A YOULÏ zenekart 2015-ben alapította Horányi Juli. Az együttes hangzása az énekesnő korábbi pályafutásának esszenciáját nyújtja: egyaránt megvan benne a Mïusból ismert underground elektronika és az X-Faktor popközpontúsága. A dalokban jelen van az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenék populáris dallamossága.
2019 elején jelenik meg a YOULÏ második nagylemeze. Az első kiadvány eklektikája visszaköszön ezen az albumon is, melyen uptempo electro-funk, chillwave beütésű hiphop és melodikus future bass dalok is helyet kaptak.
Az új YOULÏ-lemez megírásakor az volt a fő szempont, hogy olyan anyag készüljön, amelyet eljátszani és meghallgatni is ugyanakkora élvezet: minőségi popzene, amely bátran kísérletezik új stílusokkal, hangzásokkal, és amely 2019-ben is releváns témákhoz nyúl.

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!