Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Yoko Retro Mikulás Party / Jászberény / December 7.

Yoko Retro Mikulás Party / Jászberény / December 7.

Zárjuk együtt a Yoko Retro bulisorozat 2019-es jászberényi évadát egy fergeteges buli keretén belül!  több

Yoko Retro Mikulás Party / Jászberény - Ifjúsági Ház / Dec 7 szo

Az év utolsó Yoko Retro Partyja Jászberényben! December 7-én szombaton este Yoko Retro Mikulás Party az Ifjúsági Házban! Gyere bulizz Te is a Mikulással és ha jól viselkedtél idén, akkor garantáltan nem távozol üres kézzel!

Az este házigazdája Dj Guba, akinél senki nem ismeri jobban Yoko munkásságát, hiszen az elmúlt két évtizedben több száz buliban szórakoztatták együtt Yoko-val a nagyérdeműt. Így garantáltan a megszokott nagyszerű hangulatra számíthattok.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel elővételes jegyvásárlást indítunk! Az alábbi helyszíneken vásárolhatóak meg a jegyek a készlet erejéig fizikai formában:
- Jászberény - Gösser Fórum Sörözőben
- Jászberény - Camel Active Férfi divatáru üzlet (Megyeház utca)
- Jászberény - IBUSZ Iroda (plusz kezelési költséget tartalmaz a jegyár)

Újdonságként online ismegvásárolhatjátok a jegyeiteket a bulira a Jegy.hu felületén, így ha nem tudtok eljutni fizikai jegyértékesítő pontra, akkor is be tudjátok helyeteket biztosítani a buliban.


Kapunyitás: 21:00 - Helyszíni jegyértékesítés kezdete: 20:00 - Korhatár 16+

A helyszínen Büfé és Ruhatár fog üzemelni a jól megszokott mérsékelt árakkal! Továbbá az udvaron Amerikai Hot-Dog árusítás is lesz!

Zárjuk együtt a Yoko Retro bulisorozat 2019-es jászberényi évadát egy fergeteges buli keretén belül! Köszönjük, ha ezúttal is megtiszteltek minket bizalmatokkal!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánló


Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

Egy szállodai szobában két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex…