Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Yoko Retro Disco

Yoko Retro Disco

Zárjuk együtt a tavaszi szezont egy fergeteges Yoko Retro Video Disco-val május 11-én szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 11. szombat, 21:00

Az este házigazdája Dj Guba, akinél senki nem ismeri jobban Yoko munkásságát, hiszen az elmúlt két évtizedben több száz buliban szórakoztatták együtt Yoko-val a nagyérdeműt. Így garantáltan a megszokott nagyszerű hangulatra számíthattok.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel elővételes jegyvásárlást indítunk! Az alábbi helyszíneken vásárolhatóak meg a jegyek a készlet erejéig fizikai formában:
- Jászberény - Gösser Fórum Sörözőben
- Jászberény - Camel Active Férfi divatáru üzlet (Megyeház utca)
- Jászberény - IBUSZ Iroda (plusz kezelési költséget tartalmaz a jegyár)

Újdonságként online is megvásárolhatjátok a jegyeiteket a bulira a Jegy.hu felületén, így ha nem tudtok eljutni fizikai jegyértékesítő pontra, akkor is be tudjátok helyeteket biztosítani a buliban.

Kapunyitás: 21:00 - Helyszíni jegyértékesítés kezdete: 20:00 - Korhatár 16+

A helyszínen Büfé és Ruhatár fog üzemelni a jól megszokott mérsékelt árakkal! Továbbá az udvaron Amerikai Hot-Dog árusítás is lesz!

Gyertek és bulizzatok velünk május 11-én szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!