Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Yoko Retro Disco

Yoko Retro Disco

Zárjuk együtt a tavaszi szezont egy fergeteges Yoko Retro Video Disco-val május 11-én szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 11. szombat, 21:00

Az este házigazdája Dj Guba, akinél senki nem ismeri jobban Yoko munkásságát, hiszen az elmúlt két évtizedben több száz buliban szórakoztatták együtt Yoko-val a nagyérdeműt. Így garantáltan a megszokott nagyszerű hangulatra számíthattok.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel elővételes jegyvásárlást indítunk! Az alábbi helyszíneken vásárolhatóak meg a jegyek a készlet erejéig fizikai formában:
- Jászberény - Gösser Fórum Sörözőben
- Jászberény - Camel Active Férfi divatáru üzlet (Megyeház utca)
- Jászberény - IBUSZ Iroda (plusz kezelési költséget tartalmaz a jegyár)

Újdonságként online is megvásárolhatjátok a jegyeiteket a bulira a Jegy.hu felületén, így ha nem tudtok eljutni fizikai jegyértékesítő pontra, akkor is be tudjátok helyeteket biztosítani a buliban.

Kapunyitás: 21:00 - Helyszíni jegyértékesítés kezdete: 20:00 - Korhatár 16+

A helyszínen Büfé és Ruhatár fog üzemelni a jól megszokott mérsékelt árakkal! Továbbá az udvaron Amerikai Hot-Dog árusítás is lesz!

Gyertek és bulizzatok velünk május 11-én szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!