Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Duda Éva Társulat: Wonderland

Duda Éva Társulat: Wonderland

A csapat 10 éves évfordulójára készülő előadás harsány finálénak ígérkezik, kortárs show biz, egy parádés táncdalfesztivál hangulatát idézve, a gyönyörködtetés céljából, magunk és a közönség szórakoztatására. Rainbow, Paradise, Sugarsex!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 13. csütörtök, 20:00

10 ÉVES A DUDA ÉVA TÁRSULAT
Wonderland

Minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot. Lehet minden csodás, felemelő, káprázatos és szórakoztató is. Talán csak annyi az egész, hogy a dolgokat hogyan keretezzük be. Engedhetünk a csábításnak és az illúziónak olykor, hogy minden rendben van, mert a világ szép, minden szikrázóan ragyog körülöttünk és a legjobb helyen élünk a Földön, itt bármi megtörténhet. Csodaország itt van, benne élünk, bennünk él!

A színek és formák mögött ugyanakkor kétségek bújnak meg, kérdéses, hogy mennyire valódi a csillogás, hogyan uralkodik el a romlás és a káosz, tudunk-e egymásért mozdulni, vagy a like-ok száma képes-e megmenteni minket a saját magunk okozta katasztrófáktól? Az viszont bizonyos, hogy mindez esszenciális része annak a hátborzongatóan csodálatos világnak, amiben épp létezünk.

A csapat 10 éves évfordulójára készülő előadás harsány finálénak ígérkezik, kortárs show biz, egy parádés táncdalfesztivál hangulatát idézve, a gyönyörködtetés céljából, magunk és a közönség szórakoztatására. Rainbow, Paradise, Sugarsex!

Évfordulós programok November 5-én:

18h Lépj előre 10-et: Nyitott mozgás-szeánsz Kámán Orsi drámapedagógussal és a táncosokkal

19h 10 ÉvaD: Szakmai beszélgetés Kálid Artúr vezényletével, Duda Éva válaszol

20h Előadás: Wonderland

21h Filmvetítés: 3650 nap

22h Évtized Party a Klubban: A talpalávalót Kunert Péter és Újvári Milán keveri, utánuk Csuzi Márton és Petróczki Ákos szettje zárja a bulit.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!