Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza
2

Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza

Az elviselhetetlenségig rendetlen Krampuszlányok, Mánia és Hisztéria, újabb cselt eszeltek ki a Mikulás csomagjainak megszerzéséhez...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 10:30

Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza
PÓRULJÁRT KRAMPUSZOK
Zenés mesejáték 2-7 éves gyerekeknek.

Mánia és Hisztéria trükkös megoldáshoz folyamodik. A varázsórákon tanultak segítségével és a gyerekek közreműködésével összetöpörítik a lelkiismeretesen dolgozó, csomagok kihordására felkért Sünpostást. A történet tovább bonyolódik, ugyanis a csomagok nem ajándékokat, hanem jóságbogáncsokat rejtenek…..

Maradjon titok, hogy hogyan is oldódik meg a mese, az biztos, hogy a Mikulás megérkezik és minden gyermeknek hoz ajándékot.

Szereplők
Mánia............................ Érsek- Csanádi Gyöngyi
Hiszti............................. Baranyai Anita
Sünpostás..................... Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt
Mikulás.......................... Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt

Író: Gordon Agáta
Tervező: Aranyszamár Színház
Kivitelezők: Tímár Magdi, Érsek- Csanádi Gyöngyi, Krista Anita
Fotók: Sziráki Lili

Minden gyermekjegy mellé 1 db üres Mikulászacskót biztosítunk, melyet a szülőnek kell megtöltenie a gyermekének szánt meglepetéssel. Kérjük, mindenképpen ezt az egységes zacskót használják, hogy mindenki öröme felhőtlen legyen!
A kész csomagokat november 15. és 29. között a kultúrházba kérjük behozni, hogy időben kerülhessen bele a Mikulás zsákjába!

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!