Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


We Love Eiffel!

We Love Eiffel!

Áriaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 4. hétfő, 20:00

Szándékaink szerint már 2019. szeptember 28-án elindult volna az Eiffel Műhelyház rendes üzeme (emlékezetesen jól sikerült próbaüzemet tartottunk benne még ugyanazon év tavaszán), de hatalmas az épület, és az volt a feladat is. A félévvel későbbi nyitás 89 előadás, közte 5 operapremier törlésével járt, sok énekművészünk pedig áldozata lett annak, ami csakis vis maior lehet, kivédhetetlen akadály. Nagyszerű operistákról van szó, ezért is határozta el az Opera vezetése, hogy habár felelősséget a problémáért jog szerint nem vállalhat, mivel azt mégis viseli, bensőséges, zongorával kísért áriaesttel vigasztalja azokat a művészeit, akik nagy várakozással néztek a 2019-es őszi előadások elé, mégis csak most léphetnek fel Budapest és Magyarország harmadik operaházában, a Bánffy-teremben.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!