Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Világutazók - Dr. Lubics Szilvia - "Az én utam"
3

Világutazók - Dr. Lubics Szilvia - "Az én utam"

CSALÁDRÓL, MOTIVÁCIÓRÓL ÉS EMBERFELETTI AKARATERŐRŐL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 9. csütörtök, 18:30

Nőnapra szeretettel!

DR. LUBICS SZILVIA: „AZ ÉN UTAM”

"2003 óta futok rendszeresen, mint amatőr sportoló. 2006 óta az ultratávokat (maratonnál hosszabb) favorizálom, azokban értem el sikereimet. 2011-ben nyertem meg először a 246 kilométeres Spartathlont, 4-szer voltam az „év ultrafutója” Magyarországon, sok-sok országos bajnoki cím és több országos csúcs is az enyém. 2022-ben megnyertem a vérfagyasztó antarktiszi futóversenyt.
Futottam az Antarktiszon, az Atacama sivatagban, a kaliforniai Halál-völgy poklában és a világ számos gyönyörű helyén. Civilben fogorvosként dolgozom, három fiam van.
A futás a mindennapjaim része, nagy boldogságot, szabadságot, sikerélményt ad. A dobogós helyezéseim mellett legalább annyi örömet jelent számomra, ha más embereket is motiválni tudok abban, hogy elérjék a maguk elé kitűzött célokat.
Hogyan került az életembe a futás? Mi kell ahhoz, hogy az ember kiemelkedően teljesítsen valamiben? Mi ad újabb és újabb motivációt, ami miatt lassan 16 éve nem kérdés, hogy húzzak-e aznap futócipőt? Mi az, ami átsegít a hétköznapok és a hosszú versenyek nehézségein? Erről fogok mesélni nektek."

Az előadóval KOSARAS RENÁTA a Magyar Sport Üzleti Szövetség alelnöke beszélget.
A bemutató végén lehetőség lesz az előadó köteteinek megvásárlására és dedikálásra is.

Az esemény a Családban az erő című programsorozat keretében, az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!