Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Világok Vándora - Petőfi 200
3

Világok Vándora - Petőfi 200

a Baross Imre Artistaképző Intézet cirkuszi produkciója

musical-circus

ősbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 6. csütörtök, 20:30

Az elnyomottak győzedelmes felülkerekedését hirdető, a szenvedéseken, a megpróbáltatásokon eredményesen felülkerekedő hősi magatartást középpontba állító s hirdető irodalmi műremek újszerű feldolgozása.

Petőfi Sándor örökérvényű remekműve a gyermek s a felnőtt közönség számára eredeti módon kiállított, műfajteremtő formájú musical circus előadásban kerül megfogalmazásra, egységes zenei arculattal. 

Az eredeti mű szövegét felhasználó produkció kerettörténetében a mesék csoda-világa elevenedik meg az artistaművészet varázslatos kifejezésében: az akrobatikus ügyesség, a virtuóz zsonglőr- és egyensúlyozó számok, a lélegzetelállító légtornász produkciók során ellátogatunk az Óriások földjére, a Sötétség országába, az Óperenciás-tengeren is túlra, s Tündérországba. 

A mű zenéjének szerzője Romhányi Áron, vezető koreográfusa Csonka Roland, produkciós vezetője és rendezője Kovács Gábor Dénes. 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!