Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - A Kárpátok legszebb hegységei

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - A Kárpátok legszebb hegységei

VILÁGJÁRÓ – ISMERETTERJESZTŐ ÚTI-SOROZAT

Ismeretterjesztő úti-sorozat a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Aktuális előadások



Az immár egy éve elindult, több részes előadássorozat vezetője Radics Tamás, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. És hogy miért is szereti ezt csinálni?

„Hivatástudatom mellett fontosnak érzem, hogy meséljek utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről motiválásképp és hozzájárulva ezzel az hallgatók jövőbeli emlékeihez.”

2022-ben Ugandába, Kis-Antillákra, Kirgizisztánba és Kárpátokba utaztunk, 2023-ban  Grúziába, majd Nepálba, Madeirára, Erdélybe, Malajziába, végül Tanzániába, Felvidékre, Kaukázusra és Marokkóba, 2024-ben pedig Indonéziába, Mexikóba és Iránba is ellátogatunk képzeletben.

2024.06.11. kedd 18.00: A Kárpátok legszebb hegységei

A Dévényi-szorostól a Vaskapuig húzódó 1500 km hosszú Kárpátok páratlan változatossággal rendelkezik. Legmagasabb hegységein túrázni igazi kihívást jelent, amely örök élménnyé fog válni a bakancskoptató számára, főleg akkor, ha a klasszikus "nagytáskás" vándorlás során járja be a Kárpátok jeles bérceit. Radics Tamás félévzáró előadásában a kedves érdeklődők megismerkedhetnek a Déli-Kárpátokban húzódó Retyezáttal és Fogarasi-havasokkal, a Kárpátkanyar változatos hegyeivel, a magyar téli olimpiai álmokat dédelgetett Radnai-havasokkal és tágabb hazánk legalpibb jellegű magashegységével a Magas-Tátrával is.

Ajánló


Az előadás akár egy (ön)gyógyító rituálé: Rodrigues és társulata a gyógyulás szellemeit - az encantadosokat - idézik meg. A címválasztás…

Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!