Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Vigyázzunk Budára - Presser Gábor és barátai jótékonysági koncert

Vigyázzunk Budára - Presser Gábor és barátai jótékonysági koncert

Presser Gábor és barátai jótékonysági koncertet adnak, hogy a II. kerület orvosi ellátásáért felelős Kapás utcai rendelőintézet megvehesse a legmodernebb Q3 nagynyomású plazmatechnológiás légtisztító-fertőtlenítő eszközöket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 19:00

VIGYÁZZUNK BUDÁRA! – Presser Gábor és barátai jótékonysági koncert

Köszöntőt mond: Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármestere

Buda a legszebb arcát mutatta idén, a koronavírus-járvány idején. Segítettük egymást, odafigyeltünk a szomszédainkra és példát mutattunk szolidaritásból. Most ismét összefoghatunk egy közös célért: Presser Gábor és barátai jótékonysági koncertet adnak, hogy a II. kerület orvosi ellátásáért felelős Kapás utcai rendelőintézet megvehesse a legmodernebb Q3 nagynyomású plazmatechnológiás légtisztító-fertőtlenítő eszközöket. Így mindenki számára biztonságosabb lesz a kerületi orvosi ellátás, hogy megőrizhessük egyik legnagyobb kincsünket: egészségünket.

A jegyek árát teljes egészében a légtisztító-fertőtlenítő gépek megvásárlására fordítjuk.

Helyszín: Szabadtéri színpad

Ajánlatunk


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!