Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Veszedelmes viszonyok - rizsporos szeretők – Divattörténeti kalandozások

Veszedelmes viszonyok - rizsporos szeretők – Divattörténeti kalandozások

Simonovics Ildikó, viselettörténész előadása. Ki ne ismerné Stephen Frears filmtörténeti klasszikusát a Veszedelmes Viszonyok-at, Choderlos de Laclos azonos című regényének feldolgozását? Parádés díszletek, lenyűgöző jelmezek és fantasztikus szereplő gárda (Gleen Close, Michelle Pfeifer, Uma Thurman, és John Malkovich) tette az igényes nézőközönség számára bakancslistássá a filmet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 18:00

Simonovics Ildikó előadása ebbe a világba kalauzol, feleleveníti a rokokó hálószobáinak, titkos budoárjainak történéseit és ezzel együtt a francia arisztokrácia öltözködési szokásait.

Kép: Jean-Honoré Fragonard: A hinta, 1767 körül

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!