Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Várkert JÓGA - Sugár Bertalan

Várkert JÓGA - Sugár Bertalan

GOKUL VINYASA Sugár Bertalannal. Sugár Bertalan több, mint 15 éve jógázik, sosem gondolta, hogy egyszer hivatásszerűen is ezzel fog foglalkozni. Kilenc év ashtanga gyakorlás után, családi nyomásra kezdett bele élete első jógaoktató képzésébe, azóta folyamatosan tanít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 23. hétfő, 19:00

Gyakorlásában az igazi áttörést mesterével, Jani Jaatinennel – avatott nevén Gokulacandrával – való találkozása hozta, akinek metódusát azóta is gyakorolja és tanítja. A Gokul metódus a „bandhák” vagyis az energetikai testben rejlő erőközpontok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt és azok helyes használatát teszi a fókuszba. A Gokul Vinyasa egy tradicionális, holisztikus megközelítésű gyakorlás, ami nem csak a fizikai test minden apró szegletét, de az elmét is kellőképpen átmozgatja, így hozva szinkronba a gyakorlót saját önvalójával.

A jegy felmutatásával a parkolás ingyenes a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől), a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a jegyet az előadás jegypénztárában érvényesíteni szükséges!

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés 18.00-tól.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!