Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


VARÁZSHANG - ismeretlen tájakról  emberekről - Simon Izabella gyerekműsora

VARÁZSHANG - ismeretlen tájakról emberekről - Simon Izabella gyerekműsora

A matiné középpontjában a külföldön játszódó Utas és holdvilág egyik problémája, az idegen nyelvek adta kommunikációs nehézségek állnak. A mese szereplői nem értik egymást, nem ismerik egymás nyelvét, innen a program alcíme is: ismeretlen tájakról és emberekről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 11:00

kamara.hu – Utas és holdvilág
VARÁZSHANG - ismeretlen tájakról, emberekről
Simon Izabella gyerekműsora

Szerkesztő-műsorvezető: Simon Izabella
Közreműködnek: a kamara.hu művészei és Kőszeghy Csilla meseillusztrátor

Babar, a kis elefánt, valamint Steven Isserlis csellóművész három elragadó meséje után idén a kamara.hu népszerű gyerekprogramjának szerkesztő-műsorvezetője, Simon Izabella maga talál ki izgalmas történetet a szombat délelőtti eseményre. A mesélésben, pontosabban a zenélésben, még inkább zenemesélésben pedig Ib Hausmann, a kiváló klarinétművész lesz segítségére, aki 2015-ben már elkápráztatta a fiatal közönséget kígyóbűvölő előadásával. A matiné középpontjában a külföldön játszódó Utas és holdvilág egyik problémája, az idegen nyelvek adta kommunikációs nehézségek állnak. A mese szereplői nem értik egymást, nem ismerik egymás nyelvét, innen a program alcíme is: ismeretlen tájakról és emberekről. Vajon mi lehet mégis a címben szereplő „Varázshang”, amely összeköti ezeket az embereket – a nyelv, amely mindenki számára közös? Természetesen a zene, amely el sem hinnénk, mennyi mindent képes mondani nekünk.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!