Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Váczi Eszter és a Quartet - Nemcsak Jazz Klub

Váczi Eszter és a Quartet - Nemcsak Jazz Klub

Nyáresti koncertek a Garden Caféban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 19. péntek, 20:00

Fellép: Váczi Eszter & Quartet

A 2009-óta már négy saját lemezzel bíró Váczi Eszter & Quartet több fronton is újdonságot hozott az itthoni jazzéletbe. Dalaik többsége jazzben ritkán hallható, magyar nyelvű eredeti szerzemény, a szövegek mind Eszter saját munkái, ezek elismeréseként 2014-ben az Év Szövegírója díjat is kiérdemelte az Artisjustól. A zenék szintén saját munkák, mely nagy merészség a világslágerekhez szokott műfaj-ismerőivel szemben. Váczi Eszter egyedi, simogató hangszíne a mai napig elvarázsolja a hallgatót, és zenésztársaival leválasztja a világ zajától.

Tagok: Váczi Eszter – ének, Gátos Iván – zongora, Gátos Bálint - basszusgitár
Schneider Zoltán – gitár, Gyenge Lajos/Mike Zsolt - dobok

Esőnap: 2019. július 21. vasárnap 20.00

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg!

A vásárlást követően asztalfoglalás előzetesen szükséges!
A jegytérkép szerint e-mailen a szegedi.zsuzsa(kukac)sargahaz.com
illetve telefonon a 24/530-980 vagy a 20/511-0982!


Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!