Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Útibeszámolók - Tengerjáró hajóval a világ körül - Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó

Útibeszámolók - Tengerjáró hajóval a világ körül - Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó

A tengerjáró hajók a régmúlt luxus utazásainak világába repíthetnek vissza, de sokaknak akár rémálom is lehet több ezer útitárssal bezárva lenni. Fényűző úszó szálloda a felső tízezernek vagy a tömegek kényelmes kiszolgálása? Milyen úti célokat érdemes tengerjáró hajóval felfedezni?

Tengerjáró hajóval a világ körül

Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó (balazsutazik.hu)

Tizennyolc emeletes lakóház úszik a tengeren. A fedélzetén háromezer, papíresernyős koktélra szomjazó napimádó pihen. Mellettük szörföző tinédzserek és sudokut játszó szépkorúak. Az alsóbb szinteken táncoktatás és bingó, középen szauna és bowling, a színházban akrobaták, a galériában millió dolláros festmények, a diszkóban partiarcok buliznak egy átlagos tengeri napon. Az étterem, mint egy bőségszaru, non-stop ontja magából a tenger gyümölcsét és a créme brulée-t.

A tengerjáró hajók a régmúlt luxus utazásainak világába repíthetnek vissza, de sokaknak akár rémálom is lehet több ezer útitárssal bezárva lenni. Fényűző úszó szálloda a felső tízezernek vagy a tömegek kényelmes kiszolgálása? Milyen úti célokat érdemes tengerjáró hajóval felfedezni? Melyik hajóval menjünk, és mire figyeljünk, ha már a fedélzeten vagyunk? Praktikus tanácsok és tippek, rémtörténetek és betekintés a kulisszák mögé, nemcsak újoncoknak, hanem tapasztalt tengeri rókáknak is.

Ajánló


2019. július 20. XII. Campus Fesztivál @ Debrecen-Nagyerdő

A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában…