Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Újratervezés - Szinetár Dóra

Újratervezés - Szinetár Dóra

Szinetár Dóra lemezbemutató koncertje
ÚjraTervezés címmel jelent meg a közelmúltban Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt repertoárjának ikonikussá vált musical slágereiből kapunk különleges válogatást.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 10. szombat, 20:30

Az ÚjraTervezés koncert sok dalt tartalmaz a legújabb szólólemezről, de mellettük megjelennek Dóra egyéb kedvencei is, hiszen koncertrepertoárja rengeteg zenei stílust felölel a klasszikus musical-daloktól a sanzonokon át épszerű filmslágerekig. A különböző műfajokat az a sok személyes történet hozza össze, amivel a dalok között a színésznő elvisz minket gyerekkorától, az első színpadra lépésétől, a felnőtté válásán át az anyaság megélésének csodájáig.

A koncert hossza: 70 perc, szünet nélkül


A jegy megvásárlása a Ferenczy Múzeum Díszletek közt  - Szentendrei Teátrum 50 című kiállításának (Szentendrei Képtár, Fő tér 2-5.)  megtekintésére is jogosít.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!