Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ÚJRAKEZDÉS - Pszichoforyou

ÚJRAKEZDÉS - Pszichoforyou

Újrakezdeni - vajon lehetséges? És ha igen, hogyan kell? Mindent hátrahagyva, minden hidat felégetve, vagy épp ellenkezőleg, lépésről lépésre? Mi történik, ha belevágunk, és nem sikerül? Mit szólnak majd mások? Hogyan kell elkezdeni az újrakezdést, és egyáltalán: nekünk való tulajdonképpen ez az egész? Honnan tudhatjuk, ha már túl késő mindent elölről kezdeni, és jobb inkább elfogadni azt, ami van?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 15. kedd, 18:30

Legyen szó akár a magánéletünkről, akár a karrierünkről, az életünk egy pontján sokan találkozunk ezekkel a kérdésekkel, amelyekre a Pszichoforyou soron követező rendezvényén Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal, és Túri Mártonnal, az Újraterveztem.hu társalapítójával keressük majd a válaszokat. 

Szívvel. Lélekkel. Veletek.

 

Ajánlatunk


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

zenés party két részben

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!