Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ügetőszilveszter

Ügetőszilveszter

A buli már 20 éve nálunk kezdődik!
20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 31. kedd, 13:00

A buli már 20 éve nálunk kezdődik!

20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.

Két évtizede, 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendezünk a lovin. Több ezer egyetemistát hívtunk meg, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatértek hozzánk, hogy az óévet nálunk búcsúztassák.
Tavaly a legnagyobb örömünkre már több, mint húszezren voltunk. Hagyománnyá vált, hogy nálunk kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban. DJ Smash és a video disco most is mindenkit vár.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Celebek az ügetőn – Lajos a Drága örökösökből
Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Idén is lesznek új és népszerű arcok. Találkozhattok Bács Péter színművésszel, akit a Drága örökösök napi sorozatból mindenki ismerhet. Lajos a lovászfiú szerepét játszó színész A Mi kis falunk című sorozatban is feltűnik. Lovas kötődését jól mutatja, hogy többször részt vett már a Nemzeti Vágtán is.

 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!