Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

A Twins a nézőket életkortól függetlenül kreatív partnerként vonja be az előadás tartalmába, megnyitva egy kreatív partnerkapcsolatot nem csak a táncosok és a nézők, de néző és néző között is, így a nagy sikerű franciaországi gyakorlatot örökítő „családi előadás” képes új kommunikációs kapukat nyitni szülők és gyermekeik viszonyában is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 20:00

TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

TWINS - A nemzetközi hírű Frenák Pál Társulat izgalmas, táncos-akrobatikus előadásában Agota Kristof A nagy füzet c. művéből inspirálódva meglepő, izgalmas asszociatív helyzeteket idéz meg különös hangulatával, izgalmas szellemi inspirációt nyitva gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A Twins a nézőket életkortól függetlenül kreatív partnerként vonja be az előadás tartalmába, megnyitva egy kreatív partnerkapcsolatot nem csak a táncosok és a nézők, de néző és néző között is, így a nagy sikerű franciaországi gyakorlatot örökítő „családi előadás” képes új kommunikációs kapukat nyitni szülők és gyermekeik viszonyában is.

Ajánlatunk


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!