Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Turbi, az óriásgalamb - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

Turbi, az óriásgalamb - Ingyenes gyereknapi program a Modemben

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 30. vasárnap, 11:15

Az erdő közepén egy fából készült kis madárházban éldegélt Turbi, a galamb. Ez a házikó nem a fák lombjai között rejtőzött, hanem a földön, egy fehér kocka tetején pihent. Körülötte nem sok növény volt, így röptében hamar észre lehetett venni. Történt egyszer, hogy egy zöld lepel kezdett el a háztető felett lebegni. Turbi azonnal tudta, hogy a láthatatlan varázsló az, aki az anyagot mozgatja. Félt, hogy el akarja tüntetni az otthonát, így megpróbálta elűzni, de nem sikerült. Sőt végül a lepel őrá esett, aminek hatására óriásgalambbá változott. Olyan nagy lett, hogy már nem fért be a házikójába! Így bár lakása nem tűnt el, mégis hajlék nélkül maradt. Segítsünk Turbinak ismét kicsivé válni, hogy visszamehessen az otthonába!

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a felnőtt kísérők is regisztráljanak!

Korosztály: 6-10 évesek

Belépő: ingyenes

Maximális létszám: 15 fő

A foglalkozást tartja: Csőke Kitti művészetpedagógus

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!