Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


TREZOR - HAUMANN PÉTER (moderátor: Szarka János)

TREZOR - HAUMANN PÉTER (moderátor: Szarka János)

60 év színpad után úgy döntött, soha nem áll fel többet a deszkákra. 1 óra beszélgetés Haumann Péterrel a Pinceszínházban egy élet színészi tapasztalatáról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 18. péntek, 19:00

HAUMANN PÉTER MÉG EGYSZER A PINCE SZÍNPADÁN

Haumann Péter, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 60 év színpad után úgy döntött: többet nem lép a deszkákra.
Egy élet színészi tapasztalatait osztja meg február 18-án a Pinceszínházban. Elmondja, hogyan lehet 60 évig újra és újra, nap mint nap felmenni a színpadra és játszani.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!