Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 19:00

Vera mindig hitt abban, hogy a zenei hidak építése elengedhetetlen különböző stílusok képviselői között. Dalait a jazz, blues, pop és a fekete zene jellemzi, amiket egyedi hangszerelésben hallhat majd a közönség. 

Színpadra a húszéves Budapest Jazz Orchestrával, az Ivan & the Parazol frontemberével és Pásztor Annával, az Anna & the Barbies együttes énekesnőjével lép fel. Szeretnének maradandó élményt okozni azoknak, akik szeretik a jó zenét és akik szeretnének lelkileg feltöltődve hazatérni koncert után.

A humor és a zene fontos, Vera hitvallása az, hogy az éneklés nem csak a zenéről szól, a munkássága egy szolgálat, amit örömforrásnak szán. Szeretettel várunk mindenkit erre a színes, zenei élménysorozatra.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!