Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tompos Kátya: Holdjárat

Tompos Kátya: Holdjárat

TOMPOS KÁTYA: HOLDJÁRAT
VENDÉG: JAMIE WINCHESTER

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 6. csütörtök, 20:00


A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.
Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében. A Holdjárat lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára.
A Holdjárat koncert műsorában természetesen az új album dalai mellett a régi kedvencek is helyet kaptak és vendégként érkezik Jamie Winchester is.

Közreműködnek:
Hrutka Róbert gitár
Kalmus Felicián cselló
Fehérvári Attila basszusgitár
Galambos Zoltán zongora
Dely Domonkos vokál
Markó Ádám dob

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!