Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Titokszoba  - kreatív családi küldetés 4-8 fő
2

Titokszoba - kreatív családi küldetés 4-8 fő

Közös nyomozás az egész családnak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami, ami megrázta a világot. Minden megváltozott. De a kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt: eredményeik homályosak, az összefüggéseket mostanáig senki sem fejtette meg. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Az igazságot a család derítheti ki.

A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy családként hogyan tudják inspirálni egymást. Itt nem zárják be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. A Titokszoba két, izgalmasan berendezett szobájában a fantázia szabadul el.

Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kezekben játszák. A feladatokat közös kreatív gondolkodással, problémamegoldással oldhatják meg, s léphetnek előre a játékban. A győzelemhez egyetlen dolog szükséges: kreativitás.

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Szív utca

Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős családoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

A csomag ára legfeljebb 6 fős csapatok részvételét tartalmazza. Legalább négy fős csapattal lehet igazán hatékony a játék.

A játékot főként nagyobb, 10 év feletti gyermekeknek és szüleiknek ajánlott. Felső korhatár nincs. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!