Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / Hogyan nevezellek - vígjáték
2

Tihanyi Szabadtéri Játékok / Hogyan nevezellek - vígjáték

Ez a kortárs francia vígjáték nem véletlenül vonz nagyszámú, lelkes közönséget: szórakoztató, jó humorral és kedélyesen szembesít az apró emberi gyarlóságokkal, emellett igazi, filozófiai kérdéseket is pedzeget.
A darabból 2012-ben díjnyertes film is készült.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 5. péntek, 20:00

Delaporte – Patellière: Hogyan nevezzelek?
vígjáték két részben
A Veres1 Színház előadása

Szereplők:
Vincent:  SIMON KORNÉL
Elisabeth:  VEREBES LINDA
Pierre:  KÁLID ARTÚR
Claude:  PÁL TAMÁS
Anna:  MOLNÁR GYÖNGYI

Rendező: SCHLANGER ANDRÁS

A negyvenes Vincent életében először apa lesz. Ez alkalomból testvére, Élisabeth és sógora, Pierre vacsorát rendez, ahová gyermekkori barátját, Claude-ot is meghívják.
Miközben Vincent feleségére, Annára várnak, a vendégek kérdések özönével árasztják el a leendő apát. Ám minden a feje tetejére áll, amikor megkérdezik, hogyan fogják hívni a kis jövevényt.
Vincenték ugyanis az Adolphe nevet szánják a kisfiúnak. A névadás körül parázs vita bontakozik ki, amelyben régi sérelmek és titkok is felszínre kerülnek.

A darab jogainak képviselője a „L’Agence DRAMA” – 24 rue Feydeau 75 002 PARIS www.dramaparis.com – Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu)

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!