Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


THE BEATLES vs. ROLLING STONES - a The BlackBirds és a Stoned koncertje

THE BEATLES vs. ROLLING STONES - a The BlackBirds és a Stoned koncertje

Az ország két legismertebb tribute zenekara a budapesti ősbemutatót követően, országos turné keretében lép színpadra Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 20:30

A nemzetközileg is elismert BlackBirds zenekar jövőre immár 15. éve népszerűsíti és ápolja a Beatles-hagyományokat, a Stoned legénysége (a Fonogram-díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones hazai helytartója pedig 2003 óta adja elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stones-nak a dalait. A jubileumi turné két korszakalkotó lemez előtt tiszteleg, 50 éve ekkor jelent meg a Beatles Abbey Road című albuma és a Let it Bleed korong a Stones-tól, rajta az egyik legnagyobb slágerrel, a Gimme Shelter-rel!

 

A több mint kétórás nagykoncerten természetesen mind a Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei elhangzanak majd a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel, vonós és fúvós szekcióval, akusztikus betétekkel és eredeti filmrészletekkel színesítve.
 
Esőhelyszín: Kölcsey Központ.
Esőszabályzat: http://www.debreceniszabadteri.hu/esoszabalyzat-3.html

A koncert hossza: 150 perc
Kapunyitás: 20.00

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!