Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ternovszky-hétvége: Mézga Aladár különös kalandjai

Ternovszky-hétvége: Mézga Aladár különös kalandjai

Válogatás a sorozat epizódjaiból, digitálisan felújított változat, 98 perc, 1975

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 11:00

Rendező: Nepp József és Ternovszky Béla

A kamaszodó kölyökzseni, Mézga Aladár egyszer már felforgatta famíliája mindennapjait, amikor felvette a kapcsolatot a harmincadik századi rokonnal, MZ/X-szel. A folytatásban űrhajóján, a Gulliverklin röpül minden éjjel más bolygóra, ahol hű ebével, Blökivel él át változatos kalandokat. A ma már kultikusnak mondható Mézga Aladár különös kalandjai igazi kuriózum a hetvenes évek magyar filmterméséből: tudományos-fantasztikus komédia, melynek az idő és a tér nem, csak a képzelet szab határokat.

Az összeállításban látható epizódok: Dilibolygó, Krimibolygó, Őskorban, Szuperbellum

A filmeket az MTVA archívuma biztosította.

Egységes, kedvezményes jegyár: 600 Ft

A "TERNOVSZKY - Találkozás az animáció mesterével" kétnapos rendezvénye a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósul meg.

Forgalmazó: MTVA

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!