Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Terepsegway túra Hévízen - Római Discover - kb. 2 órás

Terepsegway túra Hévízen - Római Discover - kb. 2 órás

Fedezze fel Hévíz minden szépségét segwayen. Kezdő túránkon az egész család együtt barangolhatja be a titkok városát. A túrát az idősebb korosztálynak is bátran ajánljuk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Info: indulás a Bázisról 10.00; 12.00; 14.00

A túrán nem mulasztjuk el érinteni a csodálatos Hévízi-Tavat,amelyre a nyüzsgő sétálóutcán és a tavat megkerülő sétányon át jutunk el, ám a kaland csak akkor kezdődik, amikor bebarangoljuk járgányunkkal a vadregényes Véderdõ Parkot.
Az adrenalin áramlás nem marad annyiban, a túra a festõi környezetben található Szent Magdolna Templomhoz vezet, ahol út közben megtekinthetjük a Római katona sírját, a Jézus szíve templomot, valamint a Római kori romkertet.

Mátrafüred és Budapest után 2014. óta már Hévízen is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
Max. terhelhetõség: 120 kg.

A túrák ára tartalmazza:
– közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
– 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
– Segway kölcsönzést
– bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
– kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
– 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!