Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Terepsegway túra Hévízen - Római Aréna - kb.3 órás

Terepsegway túra Hévízen - Római Aréna - kb.3 órás

Közepes nehézségi fokú, speciális programelemeket tartalmazó túra középhaladóknak. Oktató által felügyelt túra, a felfedezõk, hõsök és életigenlõk túrája.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Info: indulás a Bázisról 10.00; 14.00

Ez a crossover beépíti a Római túra felfedezõ játékosságát, Hévíz megismerését, de túl is megy azon. A Festetics-kastély, a Balaton, Keszthely pompája és a vadregényes táj adja ennek a túrának az igazi esszenciáját.

Mátrafüred és Budapest után 2014. óta már Hévízen is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
Max. terhelhetõség: 120 kg.

A túrák ára tartalmazza:
– közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
– 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
– Segway kölcsönzést
– bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
– kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
– 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!