Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


TATRAN (IL)

TATRAN (IL)

A koncertet megelőzően egy órás workshopot tart a zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 30. csütörtök, 20:00

A TATRAN 2011-ben alapított instrumentális trió, melyet Tamuz Dekel, Dan Mayo és Offir Benjaminov alkot. A zenekar kiemelkedő élő fellépései először Tel Aviv underground zenei körében szereztek rajongókat, majd nem sokkal később nemzetközi elismerést is kaptak.

A TATRAN egyedülálló és újító zenei jelenség, amely folyamatosan tágítja a művészeti határokat. A tel-avivi zenei közösség úttörőként tekint rájuk innovatív zenei megközelítésük miatt. A trió újragondolta a hagyományos gitár-basszus-dob felállást, mesterien alkalmazva különféle hangmanipulációs technikákat, akusztikus és elektronikus eszközökön egyaránt. Részletes kompozícióik precíz elrendezéseikkel varázslatos élményt nyújtanak, amely feszegeti a lehetőségek határait. Zenéjük képzeletbeli és expresszionista, mély kapcsolódásokkal a post-rockhoz, elektronikához, modern jazzhez és klasszikus zenéhez.

Zenei világuk a gyönyörűtől a nyugtalanságig terjedő érzelmeket kelt.

2023-ban a TATRAN együttműködik a legendás Star Wars franchise-szal, hogy elkészítse a különleges zenei alapokat a várva várt "Jedi Survivor" videójátékhoz. A projektet az EA, a Respawn Entertainment és a Disney együttműködésében hozták létre, összekötve a TATRAN sajátos hangzását a Star Wars lenyűgöző világával.

A koncertet megelőzően egy órás workshopot tart a zenekar.
Tamuz Dekel - gitár
Offir Benjaminov- basszusgitár
Dan Mayo - dob

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!