Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
5

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár 2021-ben újra! Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a modern társasjátékok iránt érdeklődők országos fesztiválja!

Aktuális előadások
Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!
A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

Az Ünnepet és Vásárt hagyományosan novemberben rendezik meg, évek óta a Lurdy Házban. Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Kedvezményes társasjátékvásárlással, és többszáz kipróbálható társasjátékkal várunk mindenkit a 9. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényen!

Főtámogatók: Gémklub, Piatnik, Delta Vision, Regio Játék

Rendezvény az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható. Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.

Felnőtt 1 napos jegy
Felnőtt 2 napos jegy
Kedvezményes**, ill. Diák*** 1 napos jegy
Kedvezményes**, ill. Diák*** 2 napos jegy
Gyerek 7 éves kor alatt 1 napos
Gyerek 7 éves kor alatt 2 napos
Családi* 1 napos jegy
Családi* 2 napos jegy
Csoportos*** 1 napos jegy

* 2 felnőtt és max. 2 diák
** MÁK-igazolvány, a fogyatékkal élők számára (látássérült, hallássérült, mozgássérült), pedagógus, nyugdíjas, újságíró a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával
*** Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.
*** 20 fő feletti Kedvezményes, ill. diák jegy esetében, kizárólag elővételben vásárolható.

Ajánló


Folytatódik előadás-sorozatunk a magyar történelemkönyvekből kimaradt érdekes sztorikról, eddig nem ismert színes elbeszélésekkel…

A produkció valódi kuriózum - a Győri Balett előadásában e misztikus, egyszerre gyönyörű…

Emlékezésünkben a Horváth Árpáddal kötött házassága miatt gyakran megbántott, Arany János által is…