Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Társasjáték Fieszta – KMO Családi Társasjáték nap

Társasjáték Fieszta – KMO Családi Társasjáték nap

TÁRSASJÁTÉK FIESZTA 2024
2024-ben folytatódnak a családi társasjáték napok a KMO-ban. A Társasajáték Fieszta egy társasjáték nap közismert kiadók részvételével, ahol a betérő vendégek gyermek, családi és stratégiai társasjátékokat próbálhatnak ki a Társas Központ Egyesület és a Facebook Társasjáték csoport játékmestereinek segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 10:00

 

ALKALMAK:

2024. január 27. szombat 10.00-20.00           

Társas Központ Egyesület játékbemutatói, Társasjáték csoporttalálkozó

2024. február. 17. szombat 09.00-21.00            

Családi társasjáték nap az A-Games kiadóval és BG12 társasjáték verseny

A társasjáték nap mellett februárban az A-Games kiadó által Magyarország BG12 néven eredeti társasjáték-készítő versenye lesz, melyet már harmadik alkalommal rendeznek meg. Gyertek el és mi adunk egy dobozt… tele alkatrésszel. 12 órátok van kitalálni és összerakni egy új társast a kellékek alapján. Indulhattok magányos farkasként vagy falkával is, a lényeg, hogy ott legyetek és remekül szórakozzatok! Regisztráció csak előzetesen lehetséges január 31-ig. 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!