Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Táncoló filmkockák - Farmeros Forradalom  (’60-as ’70-es évek) • Lakatos János

Táncoló filmkockák - Farmeros Forradalom (’60-as ’70-es évek) • Lakatos János

A Nemzeti Táncszínház népszerű előadás-sorozata szórakoztató formában mutatja be a film- és táncművészet közös történetét, Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanárának multimédiás előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 19:30

1953-ban a televízió népszerűvé válása új technikai újításokra sarkallja a mozi ipart: megjelenik a CINEMASCOPE, azaz a szélesvászon, és divatba jön a 3D-s mozi is. Megismerkedünk a különc Bob Fosse-val, aki örökre megváltoztatja a színház és film világát egy új, szokatlan mozgásformával, a jazz tánccal.
A szmoking és szteppcipő helyét átveszi a farmer és a tornacsuka. Irány az utca és a West Side Story forgatása, ahol meglepő és váratlan fordulatok várnak ránk. Lessük el a rock&roll királyától, Elvis Presley-től a Jail House Rock lépéseit (kiderül, honnan jött a börtöntánc ötlete)! Ráadásként Michael Jackson egyedi stílusáról is számos titok kiszivárog. Sok tánc és rengeteg jó zene, ismeretlen és kedvenc filmjelenetek, garantált szórakozás 100 percben!

Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!