Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tánc a hóban - Szarka Tamás és zenekara karácsonyi koncertje - Advent a Várkert Bazárban
2

Tánc a hóban - Szarka Tamás és zenekara karácsonyi koncertje - Advent a Várkert Bazárban

A Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő Szarka Tamás programjai a kiemelkedően magas minőségű magyar kultúrát képviselik. Szarka Tamás művészete a gyökerekből táplálkozik, előadásmódjában benne van a táltosok ősereje, közben pedig albumról-albumra, koncertről-koncertre képes megújulni és a ma emberéhez szólni. A zene és a költészet erejével teremt egyedi, misztikus varázsvilágot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 19:00

Az adventi időszakban az elcsendesedés, a befelé figyelés, a lelki megtisztulás és a szent várakozás helyett manapság mást sem teszünk, mint idegeskedünk, rohanunk, vásárolunk és halmozunk. A Tánc a hóban című koncerten szereplő dalok arra ösztönöznek, hogy emeljük fel tekintetünket az égbe, és lássuk meg a másik embert is. A dalokat hallgatva lelkünkbe szinte észrevétlenül kúszik be a lelkesedés, a hit és a szeretet érzése.

A koncert a karácsonyi misztériumot, ünnepet, közösségteremtést, hagyományt és az ezekben született újat járja körül. A karácsony, mint a keresztény kultúra legszebb ünnepe ebben a stílusban, ebben a minőségben és ilyen méretekben napjainkban nem került feldolgozásra, felmutatásra.

Reményeink szerint a koncert után majd jobban szeretjük társunkat, elhatározzuk, hogy jobban figyelünk gyerekeinkre is és nemcsak magunkat, de a rossz szomszédot is elfogadjuk. Boldogabbak leszünk, hiszen a hitünket erősíti Szarka Tamás zenéje és ez a legtöbb, amit a zene adhat.

Közreműködik: Szent Angéla Iskola kórusa

Karnagyok: Semjénné Menus Gabriella és Sirákné Kemény Kinga

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!