Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SZULÁK ANDREA - Kedvenc dolgaim c. koncert

SZULÁK ANDREA - Kedvenc dolgaim c. koncert

Nem csak pop dallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort egy kiváló zongora művész, Bolba Tamás kíséretével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 19:00

Szulák Andrea: Kedvenc dolgaim
Zongorán kísér: Bolba Tamás

Szulák Andrea zenés estje azokból a magyar slágerekből, amelyek a legtöbb örömet ajándékozták neki az eltelt közel 30 évben. Nem csak pop dallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort egy kiváló zongora művész, Bolba Tamás kíséretével. Ezt az ajándék csomagot adjuk át most a közönségnek, szeretettel. Örömteli Bontogatást!

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!