Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szószóró - tűzijáték villodzó szövegekből Lackfi János és a Momentán jóvoltából

Szószóró - tűzijáték villodzó szövegekből Lackfi János és a Momentán jóvoltából

A Clavis Irodalmi Ügynökség és a Momentán Társulat bemutatja Lackfi János és tanítványai sziporkázó szövegeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 12. vasárnap, 19:00

Az író ír! Az olvasó olvas?

Főbb szerepekben: Düh, Fájdalom, Vágy, Mélabú, Kétségbeesés meg a többiek. Virtuóz robbanóelegy intenzív hasadóanyagokkal! Vállról indítható közös képviselők, szerelmi nyünnyögés ántik stílben, levágott csirkék és fogba ragadó karamellák, Gyuri bácsi haja és repdeső WC-kagylók, író-olvasó találkozók és egyéb ínyencségek.

A fergeteges mulatságról gondoskodnak: Lackfi János és az általa vezetett Kreatív Írás kurzus írói, a szövegekre imprózik a Momentán Társulat.

A produkció a Clavis Irodalmi Ügynökség gondozásában valósul meg már 5. alkalommal.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!