Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szláv varázs
2

Szláv varázs

Műsoron Rahmanyinov és Dvořák

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 8. hétfő, 19:00

SZLÁV VARÁZS

Műsor:

S. Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
A. Dvořák: III. (Esz-dúr) szimfónia, op. 10

Közreműködik: Baross Ádám - zongora      

Vezényel: Berkes Kálmán    

Nagy utazás a c-moll sötétségéből a C-dúr fénylő világosságába – akár ezt a rejtett programot is tulajdoníthatnánk Rahmanyinov 2. c-moll zongoraversenyének, amely áradó dallamaival és csillogóan virtuóz magánszólamával méltán vált a zongorairodalom egyik legnépszerűbb versenyművévé. Hatalmas kihívást jelentő szólószólamát ezúttal a győri illetőségű tehetséges fiatal zongoraművész, Baross Ádám szólaltatja meg. A szláv zene remekeit felvonultató koncert második félidejében – folytatva az elmúlt években megkezdett, a cseh mester szimfóniáit bemutató sorozatot – Antonin Dvořák ritkán hallható 3. Esz-dúr szimfóniája csendül fel a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Berkes Kálmán vezényletével.   

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!