Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Színházak Éjszakája After

Színházak Éjszakája After

Zenés, színészes össznépi mulatság, avagy egy „nehéz” nap éjszakája.

PROGRAM
18:00 Premier Party Sun Set Edition by ZsVĀ - TRIP Terasz
22:00 Azegrivár – Egri Bálint akusztikus koncertje
23:00 Tasnádi-Várvölgyi duó – az Ed Is On fiainak kétszemélyes koncertje
24:00 noÁr – Molnár Áron „bemutatkozó” koncertje
00:40 Bánfalvi Eszter Kvartett (BEKVART) – a csajozós rockos srácok turnézáró koncertje
02:00 Dj Szabó Simon – reggelig 

BŐVEBBEN
A Batthyány téren állomásozó TRIP hajó nemcsak színházi előadásoknak ad otthont, hanem koncert- és bulihelyszínként is funkcionál, így nem meglepő, hogy az idei Színházak Éjszakája itt ér véget egy óriási zenés bulival kedvenc színészeink közreműködésével.
Bemelegítésként a színházi körökből is jól ismert Zságer-Varga Ákos, azaz ZsVÁ prezentálja a TRIP csodálatos panorámájú teraszán, Premier Party Sun Set Edition című szettjét már 18:00 órától egészen 22:00 óráig. A zene ezután a Színházteremben folytatódik: az est folyamán fellép Egri Bálint Azegrivár nevű akusztikus projektjével, őt Tasnádi Bence (Katona József Színház) és Várvölgyi Szabolcs, azaz az Ed Is On duó követi. Egy igazi debütálásnak is szem- és fültanúi lehetünk: Molnár Áron tavasszal kezdett el noÁr néven rappelni, az afterpartyn pedig először hallhatjuk élőben a dalait. Természetesen színészzenekar nélkül nem lenne igazi az este: a csajozós rock műfaj megteremtői, a nagyon hangos BEKVART ígér őrületes koncertet. A Kaposvári Egyetem egykori színészhallgatói által életre hívott csapat (a jelenlegi felállás: Formán Bálint, Lovas Rozi, Keresztény Tamás, Lábodi Ádám, Kárpáti Pál, Horváth Szabolcs, Fehér Balázs Benő, Garami Sámuel Miksa) egész nyáron az ország fesztiváljait járta, turnézáró koncertjüket pedig a stílszerűen ezen az estén tartják. A koncertek után a lemezeket DJ Szabó Simon pakolja majd.
A TRIP legénysége erre az estére egy, a Színházak Éjszakája ihlette spéci itallal is készül a megszokott étel- és italkínálat mellett.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánló


A világ legnépszerűbb krimi-vígjátékában a nézők vezetik, befolyásolják és irányítják a nyomozást.