Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

Zenés gyermekműsorok Szilas Miklós dalszerző, előadóművész tolmácsolásában. Elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztály számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 10:00

Szilas Miklós pécsi bázisú zeneszerző-előadóművészként járja az országot. Sok helyre eljutott műsoraival, melyek vidám, zenés, szórakoztató események. Elsősorban a kisebbeknek szól, nagyjából 3-14 éves korig, de jöhet a család apraja-nagyja, unatkozni nem fog, az egészen biztos!

Koncertjei, zenés gyerekszínházi előadásai interaktív produkciók, ahol fontos az együttlét öröme, ami ugyanúgy hat rá is, mint a gyerekekre.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!