Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Széttépve
2

Széttépve

Előadásunk az embert boncolgatja, a döntést vizsgálja és igyekszik bemutatni, hogy az élet néha tényleg csak egy pillanaton múlik!
Igaz történetek, zene, fény és sötét. A döntés a miénk, de talán létezik kiút....
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 5. hétfő, 21:00

SZÉTTÉPVE - koncertszínház

Zenés szembenézés SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL

Vajon miért választja az ember az élet helyett az élet villanásnyi illúzióját? Mi az, amiért az olykor biztonságos családi hátteret, a tiszta jövőt egy koszos gyorséttermi WC-re váltja? Mi az a pillanat ahol megszületik a döntés, hogy fejjel csússzunk lefelé a lejtőn? A függőség mindenki életében megtalálható, hol észrevehetetlenül, hol látványosan. Előadásunk az embert boncolgatja, a döntést vizsgálja és igyekszik bemutatni, hogy az élet néha tényleg csak egy pillanaton múlik!
Igaz történetek, zene, fény és sötét. A döntés a miénk, de talán létezik kiút....

Közreműködik:
Locsmándi Bence / Schneider Zoltán - gitár
Szentmihályi Gábor - dob
Frey György/ Szőke Péter - basszusgitár
Lázár Zsigmond - zongora, hegedű

Magyar szöveg: Závada Péter
Zenei vezető: Lázár Zsigmond
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Skrabán Judit
Rendező: Novák Eszter
Producer: Orlai Tibor

Az előadás a Szentendrei Teátrum FRISS programsorozata (független színházak és művészeti egyetemek előadásai) keretében kerül bemutatásra.

Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás hossza: 95 perc, egy részben
Esőnap: augusztus 5. hétfő

A jegy megvásárlása a Ferenczy Múzeum Díszletek közt  - Szentendrei Teátrum 50 című kiállításának (Szentendrei Képtár, Fő tér 2-5.)  megtekintésére is jogosít.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!