Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szeretni bolondulásig - Orbán Bori

Szeretni bolondulásig - Orbán Bori

Orbán Bori előadásában közismert filmek betétdalai hangzanak el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 24. vasárnap, 17:00

Szeretni bolondulásig
Orbán Bori filmdal estje

A népszerű fiatal énekesnő új műsorral lepi meg a közönségét. Előadásában közismert filmek betétdalai hangzanak el. Karády Katalin és a 30-as/40-es évek magyar slágerei (Csak egy nap a világ) után egy nemzetközi blokkal (A keresztapa, A fekete Orfeusz, Az utolsó metró) folytatja a szünet nélküli programot. Végül újra a hazai filmek veszik át a főszerepet, mégpedig a legnépszerűbb hatvanas évekbeli mozgóképek (Napfény a jégen, Fűre lépni szabad, Mici néni két élete, Tanulmány a nőkről) slágerei szerepelnek. Nyílt titok, hogy Orbán Bori kedves Edit Piaf számai közül is megszólaltat néhányat.

Zongorázik és néha énekel: Pánczél Kristóf
A zenészeket olykor szóra bírja: Kelecsényi László író

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kápráztató csodákkal vár a Fővárosi Nagycirkusz új műsora!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!