Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Csehi István előadása, nem csak a karácsonyi ünnepek fényében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 18:00

Szeretet és megbocsájtás - a valódi béke kulcsai
    
A Karácsonyt megelőző időszak több szempontból különleges: a várakozás, az izgatott készülődés mellett talán ilyenkor jut a legtöbbször eszünkbe, hogy mennyire hiányzik valaki, akivel korábban szoros kapcsolatunk volt, de egy sérelem miatt eltávolodtunk. Ilyenkor ötlik fel bennünk, hogy milyen jó lenne megbocsájtani és újrakezdeni, de hogyan is kell azt csinálni?

Létezik-e megbocsáthatatlan bűn? Képesek vagyunk-e valóban elfelejteni a minket ért sérelmeket? Miként kötnek minket a régóta hurcolt sérelmek ahhoz, aki megbántott minket? Hogyan teremthetünk békét önmagunkban és a környezetünkben?

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Csehi István, a Napfényes Gyógyközpont egyik vezetője és terapeutája.

Gyere el, hogy ez a Karácsony más lehessen, mint a többi!

Ajánlatunk


M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az egyetlen esélyük: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát. És, hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!